(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada she’riyatdagi poetik obraz tushunchasi aks etgan. Adabiyotshunoslik ilmida poetik obrazga berilgan ta’riflar muhokama qilinib, Azim Suyun she’riyatidagi obrazlarning tasnifi keltirilgan.