(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur tadqiqot raqamli media vositalarining koreys tilini o‘rganishga ta’sirini tahlil qiladi. Zamonaviy texnologiyalar til o‘rganish imkoniyatlarini kengaytirmoqda. Tadqiqot natijalari raqamli vositalar motivatsiyani oshirishi bilan birga, ayrim kamchiliklarga ham ega ekanligini ko‘rsatdi.