(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Enaxon Siddiqova she’rlarida poetik ahamiyat kasb etgan leksik birliklarning ko‘lami, shoira she’riyatida qo‘llangan leksik birliklarning lingvopoetik xususiyatlari, ko‘chma ma’noda ishlatilgan leksik poetonimlar va bunday birliklarning semantik va struktur xususiyatlari atroflicha yoritilib berishga oid ilmiy qarashlar va xulosalar keltirilgan.