(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Pirimqul Qodirovning “Ona lochin vidosi” romanida Gavharshod begim obrazining yaratilishida hayot haqiqati va badiiy to‘qima mutanosibligi tadqiq qilinadi. Tahlil jarayonida qiyosiy va psixologik metodlardan foydalanib obrazning hayot haqiqatiga mosligi va bunda yozuvchi mahorati baholanadi.