(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada muloqot jarayoni va uning til tizimidagi o‘rni tahlil qilinadi. Xususan, yapon tilida inkor shakllarining qo‘llanilishi, ularning lingvistik va pragmatik xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, yapon va boshqa tillar o‘rtasidagi farqlar misollar asosida ko‘rib chiqilib, inkor konstruksiyalarining muloqotdagi ahamiyati ochib berilgan.