(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada, bugungi kunda xalq bilan muloqot madaniyatini rivojlantirishning asosiy yoʻllari va uning imkoniyatlari yoritilgan. Bugungi kunda barcha davlat organlari faoliyatida “xalq dardiga quloq solish”, muammolarni joyida hal etish va xalqni rozi qilish boʻyicha samarali ishlar olib borilmoqda. Inson manfaatlarini ta’minlash uchun, avvalo, odamlar bilan, xalq bilan muloqot qilish, ularning dardu-tashvishlari, orzu-niyatlari, hayotiy muammo va ehtiyohlarini yaxshi bilish kerak. Davlatimiz tomonidan xalq bilan muloqot madaniyatining ijtimoiy kompramissga erishishdagi yoʻllari ishlab chiqildi. Bugun shiddatkor davr davlat va jamiyat tizimini yanada takomillashtirish, shuningdek, barcha rahbarlarning mas’uliyatini oshirish, hokimiyat organlari bilan xalqning yaqinligini ta’minlashni taqoza etmoqda.