(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida adaptiv ta’limning pedagogik va psixologik asoslari hamda uning ingliz tili iboralarini o‘qitish jarayonidagi samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqot nazariy va empirik yondashuvlar uyg‘unligiga asoslangan. Adabiyotlar sharhida adaptiv ta’lim tushunchasi, talabalarning individual xususiyatlari, o‘quv uslublari, moslashuvchan o‘qitish strategiyalari hamda motivatsion omillar yoritildi. Tadqiqot jarayonida filologiya yo‘nalishining 1- bosqich talabalari ishtirokida pedagogik tajriba-sinov ishlari olib borildi.