(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada onlayn platformalar yordamida ESP (English for Specific Purposes) o‘qitish jarayonining dolzarb muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi. Tadqiqotda masofaviy ta’lim sharoitida yuzaga keladigan asosiy muammolar, jumladan, texnik cheklovlar, talabalar motivatsiyasining pasayishi, interaktivlikning yetishmasligi hamda autentik materiallardan samarali foydalanishdagi qiyinchiliklar ko‘rib chiqiladi. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar, raqamli vositalar va innovatsion yondashuvlar asosida ushbu muammolarga samarali yechimlar taklif etiladi.