(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning intellektual va ijtimoiy rivojlanishida tanqidiy fikrlash hamda jamoada ishlash qobiliyatining o‘rni yoritilgan. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar, muammoli vaziyatlar va interaktiv o‘yinlar orqali bolalarning mustaqil qaror qabul qilish va hamkorlikda faoliyat yuritish metodikasi tahlil qilingan.