(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Karate sportida kadrlar salohiyatini rivojlantirishning innovatsion usullari bugungi kunda texnologik taraqqiyot, ilmiy yondashuvlar va tashkiliy takomillashtirishlar bilan chambarchas bog‘liq. Ushbu maqola karate murabbiylari, sportchilari va sport tashkilotlari mutaxassislarining professional va shaxsiy salohiyatini oshirishga qaratilgan zamonaviy yondashuvlarni tahlil qiladi.