(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda germenevtik kompetentlikni shakllantirishning nazariy asoslari va amaliy mexanizmlari o‘rganilgan. Germenevtik kompetentlik o‘qituvchining matnlarni, ta’lim vaziyatlarini va o‘quvchi xatti-harakatlarini to‘g‘ri talqin etish qobiliyati sifatida ta’riflanadi. Shuningdek, germenevtik qobiliyatlarni shakllantirishning ahamiyati yoritib berilgan.