(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada 7-sinf kimyo kursining fundamental qismi bo‘lgan “Atom tuzilishi” mavzusini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar va AKT vositalaridan foydalanishning dars samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqotda interfaol metodlar va virtual laboratoriyalarning o‘quvchilar o‘zlashtirish ko‘rsatkichlariga ta’siri yoritilgan.