(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Somatizmlar inson tana a’zolariga nisbatan qo‘llaniladigan iboralar bo‘lib, inson tana a’zolari orqali fikrni obrazli tarzda ifodalashga xizmat qiladi. Ushbu maqolada shoir Hamid Olimjon asarlarida qo‘llanilgan somatik iboralarning lingvopoetik tahlili yoritilgan.