(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida filologik va pedagogik ta’limni masofaviy shaklda tashkillashtirishda sun’iy intellektdan foydalanishning roli, sun’iy intellekt yordamida talabalarga badiiy asar o‘qitishning afzalliklari tahlilga tortilgan.