(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada akmeologik yondashuv asosida bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarining pedagogik texnikasini rivojlantirish mexanizmi va uning samaradorligi 520 nafar talaba ishtirokidagi tajriba-sinov ishlari misolida yoritilgan. Tadqiqot natijalari akme-texnologiyalarning qo‘llanilishi bo‘lajak pedagoglarning kasbiy mahorat cho‘qqisiga intilish motivatsiyasini va kommunikativ mahoratini statistik jihatdan sezilarli darajada oshirishini isbotlaydi.