(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida o‘quv jarayonining sifatini ta’minlashda pedagogik baholash texnologiyalari va pedagogik ekspertizaning o‘rni tahlil qilinadi. Tadqiqotda baholashning nazariy asoslari, ob’yektivlik tamoyillari va ekspertiza o‘tkazish metodikasi yoritilgan. Shuningdek, ta’lim natijalarini monitoring qilishda innovatsion yondashuvlarning samaradorligi o‘rganilgan.