(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Muallif lisoniy shaxsini belgilashda ekspressivlikni ta’minlovchi sintaktik vositalardan foydalanish mahoratini tadqiq qilish muhim. Gapning sintaktik qurilishi, jumlalarning ᴏ‘rinlashuvi sᴏ‘zlovchining maqsadiga mos ravishda tanlanadi. Maqolada muallif lisoniy shaxsining voqelanishida ayrim sintaktik vositalarning ᴏ‘rni xususida sᴏ‘z yuritiladi.