(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada konsept va uning mohiyati haqida so‘z yuritilgan, “Ona” konseptining lingvomadaniy va kognitiv fenomen sifatidagi xususiyatlari yoritilgan, o‘zbek hamda rus mentaliteti misolida qiyosiy tahlil qilingan.