(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy yoshlar tilida neologizmlarning paydo bo‘lish jarayonlari, ularning asosiy manbalari, yasalish usullari va funksional-uslubiy xususiyatlari tahlil qilinadi. Yoshlar nutqidagi neologizmlarning paydo bo‘lishiga turtki bo‘luvchi ijtimoiy-tarixiy va lingvistik omillar aniqlanadi, ularning mavzuiy guruhlari tasniflanadi.