(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada simvolizm haqida fikr yuritiladi. Simvolizm haqida o‘zbek va rus adabiyoti olimlarining nazariy fikrlari o‘rganilib, Usmon Azim balladalari misolida tahlil qilinadi.