(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada 11-13 yoshli Klichev Team jamoasi futbolchilarining jismoniy tayyorgarlik darajasini aniqlash va rivojlantirishga oid ma’lumotlar umumlashtirilgan.