(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada ramziy va majoziy obrazlar, allegorik qahramonlar vositasida ijtimoiy hayotdagi voqea-hodisalar, shaxs va jamiyat munosabatlari aks etishi ilmiy tahlilga tortilgan.