(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada, Herman Hessening “Muz ustidagi oshiq” nomli hikoyasi tadqiq qilindi. Hikoyadagi syujet vositalari, xarakter ruhiyati va lirik ifoda uyg‘unligi haqida nazariy-ilmiy mulohazalar asoslandi. Talqin va tasvirdagi kuchli ehtiros masalasi yozuvchining o‘z nuqtai nazari bilan yuzaga chiqish uslubi ekanligi dalolatlandi.