(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarda yozma nutqni shakllantirish va rivojlantirish muammolari hamda ularni bartaraf etishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o‘rni tahlil qilinadi. Tadqiqotda inkluziv ta’lim sharoitida yozma matn tuzish ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan innovatsion metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interaktiv yondashuvlar hamda differensial ta’lim imkoniyatlari asoslab beriladi.