(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola orqali ta’lim-tarbiya jarayoniga individuallashtirish tamoyillarini bosqichma-bosqich tatbiq etish bilan birga o‘qitish metodlarini takomillashtirish, imkoniyati cheklangan bolalarga ta’lim xizmatlari sifatini yaxshilashga doir huquqiy asoslar hamda inklyuziv ta’lim muhitini yaratishning o‘ziga xos tomonlari haqidagi ijtimoiy manbalarga ega bo‘lish mumkin.