(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqola tilshunoslikda turli tizimlarning tillardagi grammatik va leksik muammolar bilan bir qatorda soha atamashunosligi, xususan siyosiy sohaga (arab tili) oid atamalar masalalari, xorij tillaridan kirib kelayotgan so‘zlarni o‘z ona tilimizga aynan mos tushadigan so‘zlarga almashtirish va tarjima qilish haqida keng va batafsil ma’lumot berilgan.