(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada XXI asr o‘zbek she’riyatining iqtidorli vakillaridan biri Xosiyat Rustamova she’riyatida tabiat tasviri ifodasi tahlilga tortilgan. Shoiraning bugungi kundagi dolzarb bo‘lgan mavzulardan biri ekopoeziyaga munosabati ham aniqlangan va ilmiy jihatdan o‘rganilgan.