(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Xorazm xalq dostonlaridagi son so‘z turkumining o‘ziga xos bo‘lgan lingvokulturologik xususiyatlari mifologik hamda diniy tasavvurlardan kelib chiqqan holda yoritilgan.