(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada bugungi kunning eng dolzarb muammosi bo‘lgan – urush mavzusi haqida fikr yuritilgan. Badiiy adabiyot orqali urushning fojiali oqibati, insonlar ruhiyatiga ta’siri, sadoqatli ayolar obrazi orqali muhabbatning kuchi ochib berilishi, shuningdek, urushda g‘oliblar bo‘lmasligi tahlilga tortilgan.