(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada an’anaviy va rasmiy motivli urbanonimlarning nomlanish xususiyatlari, hududda tarqalgan urbanonimlarning tiplari va alohida semantik guruhlarga mansub nomlarning shakllanish motivlari kabi masalalar yoritib berilgan.