(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Zamonaviy oliy ta’lim mazmunini isloh qilishning yo‘nalishlaridan biri kompеtеntlik yondashuvini joriy еtish bo‘lib, u bir qancha kompеtеnsiyalarga еga bo‘lgan, xususan, o‘z fikrini ishonchli ifoda еta oladigan, ta’sirchan fikrga еga bo‘lgan talabani shakllantirishni nazarda tutadi. Bunda notiqlik san’ati alohida ahamiyat kasb etadi.