(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada buyuk allomalarimizning ta’lim va tarbiya haqidagi qarashlari va yondashuvlari, shuningdek o‘qituvchi kasbining mahorati va fazilatlari haqida fikr yuritilgan.