(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada axborot xavfsizligini ta’minlashning g‘oyaviy-mafkuraviy asoslari hamda ularning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqotda axborot xavfsizligi tushunchasining keng qamrovli mazmuni ochib berilib, uning nafaqat texnik, balki mafkuraviy va ijtimoiy jihatlari ham yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy axborot makonida yuzaga kelayotgan tahdidlar, xususan, soxta axborotlar, manipulyativ kontent va destruktiv g‘oyalar ta’siri tahlil qilingan.