(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada ingliz va rus tillarida yaratilgan ijtimoiy reklamalarda tender tushunchasi misollar yordamida yoritilgan. Jumladan hozirgi vaqtda Amerika, Angliya va Rossiyada yaratilgan ijtimoiy reklama matnlari asosida olib borilgan tadqiqot ishlari, tender kategoriyasi hamda jamiyatni tushunib yetishda uning stereotiplarini aks ettirilishi va taqdim etilishining asosiy usullari haqida so‘z boradi.