(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bolalar xirurgiyasi fanini o‘qitish jarayonida talabalarning kasbiy layoqatini bosqichma-bosqich rivojlantirishning pedagogik-didaktik asoslari tahlil qilinadi.