(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Bu maqolada O‘zbekiston xalq yozuvchisi Temur Po‘latovning “Taroziy toshbaqasi” romanidagi metamorfoza hodisasi va uning paydo bo‘lishidagi mifologema, arxetipik obrazlar va mifologik motiv masalasi tahlil etildi.