(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Ibodulla Sayid Podshohxoja ibn Abdulvahhobxoja – Xojaning “Miftohul-adl”, “Gulzor” va “Maqsad ul-atvor” asarlaridagi hikoyatlari tahlil qilinadi. Adibning oʻzbek adabiyoti taraqqiyotida tutgan oʻrni adabiy merosi asosida tadqiq qilinadi.