(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola kasbiy ta’lim muassasalarida tarbiyaviy ishlarni raqamli boshqarish konsepsiyasining nazariy va amaliy jihatlarini chuqur tahlil qiladi. Zamonaviy pedagogika va informatika sohalarida rivojlanayotgan raqamli boshqaruv texnologiyalari, shuningdek, ta’lim jarayonida tarbiyaviy ishlarni optimallashtirish metodologiyasi, o‘quvchilar va pedagoglar o‘rtasidagi interaktiv o‘zaro ta’sirlar, shuningdek, ilg‘or xorijiy tajribalar o‘rganiladi.