(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqola interaktiv va raqamli ta’lim texnologiyalari asosida “Milliy tarbiya asoslari” fanini o‘qitishni takomillashtirish masalalariga bag‘ishlangan. Tadqiqotda milliy tarbiya mazmunini zamonaviy pedagogik yondashuvlar bilan integratsiyalashning nazariy va amaliy jihatlari yoritildi. Interaktiv metodlar, raqamli platformalar va multimedia vositalaridan foydalanish o‘quvchilarning faolligini oshirish, mustaqil fikrlashini rivojlantirish hamda milliy va umuminsoniy qadriyatlarga ongli munosabatni shakllantirishdagi imkoniyatlari tahlil qilindi. Shuningdek, ta’lim jarayonida raqamli resurslardan samarali foydalanishning pedagogik shartlari va metodik tavsiyalari ishlab chiqildi. Tadqiqot natijalari interaktiv va raqamli texnologiyalarni qo‘llash milliy tarbiya fanining samaradorligini oshirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.