(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada sun’iy intellekt asosida talabalarning individual o‘zlashtirish trayektoriyasini loyihalashning nazariy-metodologik asoslari yoritilgan. Shuningdek, sun’iy intellekt texnologiyalari, learning analytics, big data va modifikatsiyalangan axborot bazalari asosida o‘quv jarayonini boshqarishning ilmiy asoslari ochib beriladi. Tadqiqot natijasida individual o‘quv trayektoriyasini loyihalashning samarali modeli ishlab chiqilib, uning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati asoslab beriladi.