(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarning gigiyenik tarbiyasini shakllantirishning zaruriyati, bu jarayonning fanlararo integratsiyasi, uni amalga oshirishdagi ba’zi bir metodlar ko‘rib chiqiladi.