(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida sodda geometrik figuralarni o‘rgatishni zamonaviy pedagogik yondashuvlar asosida tashkil etish masalalari bayon etilgan. Unda innovatsion ta’lim texnologiyalari, interfaol usullar hamda axborot-kommunikatsiya vositalaridan foydalanish yo‘llari ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning fazoviy tasavvurini rivojlantirishda didaktik materiallarning ahamiyati tahlil qilingan. Maqola boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari uchun amaliy va metodik tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.