(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada To‘ra Sulaymonning “Suyanma“ she’ri grammatik, ilmiy etimologik tahlilga tortilgan bo‘lib, shoirning so‘z qo‘llashdagi uslubiy mahorati ochib beriladi. She’rdagi o‘zlashgan so‘zlar.