(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy tilshunoslikning dolzarb masalalaridan biri bo‘lgan "nutqiy kompetentlik" tushunchasi, uning tarkibiy qismlari va shakllanish tamoyillari tadqiq etiladi. Shuningdek, shaxsning muloqot jarayonida o‘z maqsadiga erishishida leksik sinonimiyaning strategik o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan.