(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada integratsiyalashgan faoliyatlarning mazmuni, ularni tashkil etishning pedagogik imkoniyatlari hamda ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni yoritilgan. Integrativ yondashuv asosida o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va kompetensiyalarini kompleks rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.