(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek tilida aks etgan qadriyatlarning aksiolingvistik jihatlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda tilning nafaqat kommunikativ vosita, balki xalqning tarixiy tajribasi, dunyoqarashi va axloqiy-me’yoriy qarashlarini ifodalovchi muhim tizim ekanligi asoslab beriladi.