(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada yozuvchi Isajon Sultonning “Bilga xoqon” romani badiiyati, tarixiy obraz va hayotiy haqiqat masalasi turli rakurslar nuqtayi nazaridan tahlilga tortilgan.