(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada milliy kontent fenomenining mohiyati, uning nazariy asoslari hamda tushunchaviy talqini tahlil qilinadi. Global axborot makonida milliy identifikatsiyani saqlash va rivojlantirishda kontentning o‘rni alohida ahamiyat kasb etadi. Tadqiqotda milliy kontentning shakllanish omillari, uning tarkibiy elementlari va funksiyalari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy media muhitida milliy kontentni yaratish va targ‘ib qilish masalalari ham ko‘rib chiqiladi. Natijalar milliy kontentni rivojlantirish uchun tizimli yondashuv zarurligini ko‘rsatadi.