(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqola mazmunida oliy ta`lim muassasalarining talabalarida asosan oilaga oid aksiologik shartlarga amal qilish kifoya oilaga oid majmuaviy bilimlarini esa yo‘l-yo‘lakay, oila qo‘rganlaridan keyin, o‘zimning hayotiy tajribalarim asosida egallab boraman kabi fikrlarning darajasi o‘sib borayotganligi va bunday fikrlarni o‘zgartirish jarayonida yoshlarimiz turli to‘siqlar va qiyinchiliklarga ro‘baru kelayotganliklari va bu to‘siqlarning mazmuni ochib beruvchi makro, mezzo va mikro shartlar haqida so‘z yuritilgan.