(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada oʻzbek xalqining atoqli adibi Oʻtkir Hoshimov ijodi, uning hikoyalaridagi oʻziga xos uslub va asarlarida shaxs xarakterini shakllantirish borasidagi fikrlar yoritilgan.